duminică, 3 aprilie 2011

Ajutati-l pe Sorin!



Cine a fost Sorin? Un baiat plin de viata, muncitor si cu simtul raspunderii. Un bun coleg al meu de scoala si partener de joaca in copilarie.

Cine este acum Sorin? Acelasi baiat onest, dar caruia viata i-a dat o mare incercare: la varsta de 28 de ani a suferit un accident la locul de munca care l-a imobilizat intr-un scaun cu rotile. Era intr-o zi de marti, 27 septembrie 2005, ora 13, la incarcat fier vechi, cand o tubulatura i-a cazut pe coloana si i-a zdrobit aproape trei sferturi din maduva. Medicii au facut tot posibilul ca Sorin sa ramana in viata, iar in acest moment este dependent de scaunul cu rotile. Sorin Ciobanu locuieste in Roman, jud. Neamt, impreuna cu familia sa (sotia si 5 copilasi cu varste de 10 ani, 9 ani, 8 ani, 4 ani si 1 an) intr-o camera de camin. Venitul familiei este constituit din alocatia copiilor la care se adauga pensia lui Sorin de 296 lei. Este nevoit sa stea in fata Bisericii Precista, in speranta ca mai primeste cate un banut de la credinciosi, pentru a face fata greutatilor.

Cum il putem ajuta pe Sorin? Are nevoie de mancare, hainute pentru copii si un carucior care sa fie mai potrivit, cel vechi fiind foarte incomod si aproape distrus.

Sorin Ciobanu poate fi contactat la numarul de telefon 0761022372.

5 comentarii: